קופסת המשאלות או נועדה לסייע לבעליהם להוציא לפועל תכניות ולהגיע לידע ונתונים בצורה מדוייקת על ידי חיבור לידע אתרי נסתר או למה שמכונה "הספריה האקאשית. על גבי מכסה הקופסא ישנם שלושה מעגלים החוצים זה את זה וידועים כמבנה גיאומטרי בשם "היום השני של בראשית". מבנה זה מייצג את שלושת היחסים או הכוחות שבגללם הבריאה מתקיימת (על מנת להבין זאת חפשו את ההסבר על טבעת המוביוס ומבנה זרע החיים).
השלב הראשון בהבנת המציאות ומימוש יכולת ההגשמה שלנו הוא ההבנה שכל מה שקיים הוא גוף אחד. כולנו חלק מאותו אחד ולכן כל מערכת כלכלית או בניית עסק למשל, חייבת להתחשב בכל גורם - קטן כגדול. אותו רעיון מופיע בטבע במחזור החיים בו לכל גורם יש תפקיד והשפעה על המערכת בכללותה. השלב הבא הוא ההבנה המוחלטת שרק איזון מוחלט בין מה שאנו חווים כחיצוני לנו לבין מה שאנו חווים כפנימי יתן לנו יכולת להוציא לפועל רעיונות ותכניות.
הכיתוב בעברית המופיע על גבי המבנה הגיאומטרי הוא "תוכו כברו שלם". 'תוכו', כלומר הפנימיות של האדם, 'כברו כלומר' כמו ברו – עברית עתיקה שמשמעה כל מה שחיצוני לאדם. כלומר, אדם שהפנימיות שלו ומעשיו החיצוניים ותפיסת החיצוניות שלו שווים משיג את תפיסת השלם או את ההבנה המוחלטת של הבריאה.
בצידה האחורי של הקופסא מופיע הכיתוב הבא "הכנס בשער המשולש אל מקומו של חסר הצורה שם נמצא הבית האמיתי, רק כך יהפוך הנברא לבורא".
השימוש בקוספת המשאלות מתבצע בצורה הבאה: יש לשבת מדי יום במשך 21 ימים וליצור במחשבה מבנה שישמש כספריה אישית לכל ידע לו אנו זקוקים. חובה לבנות את המבנה מדי יום ובמידה ודילגת על יום אחד עליך להתחיל את כל התהליך מהתחלה. המבנה יכיל חדרים תיקיות ארונות וכיו"ב כאשר כל אחד מהם ייועד למידע בתחום מסויים. יש לשרטט מפה של המבנה בתום אותם 21 ימים ולהניח אותה בקופסא. לאחר התהליך כל מה שנדרש הוא להתרכז בנושא אותו אנו רוצים לדעת ופשוט להכנס לאותו מקום בספריה בו אמור להימצא אותו נושא. חשוב לזכור שהתשובות אותן נקבל מופיעות פעמים רבות בצורה סימבולית שיש לפענח אותה.